Kiemelt bejegyzések

Majdnem 18 ezer néző

Majdnem 18 ezer néző

2017.05.21. | Kecskés István

Meccsenként majdnem háromezer néző volt a lelátókon. Megdöbbentő, hogy melyik stadionban volt a második legtöbb szurkoló.

Tovább
Marco Rossinak már csak egy százalék hiányzik

Marco Rossinak már csak egy százalék hiányzik

Tovább
Stadler és a pusztába állított stadionja

Stadler és a pusztába állított stadionja

Tovább

Visszatérhetnek a fogadási csalás gyanúsítottjai

2016.10.19.
Ismét futballozhatnak, vagy dolgozhatnak edzőként azok, akiket korábban meggyanúsítottak azzal, hogy részt vettek a fogadási csalásokban. Köztük van olyan is, aki korábban beismerte, hogy csaló... Ugyanakkor az MLSZ hozott egy olyan szabályt, amelynek értelmében visszatérhetnek a pálya mellé, avagy a kispadra. Lesz olyan, aki alkalmazza őket? Szinte biztosa. Botrány...

Marakodó edzők – most Doll szólt be

2016.09.22.
Már nehéz megítélni, hogy ki szólt be először, de az biztos, hogy zavar mutatkozik a magyar labdarúgásban dolgozó edzők, vezetők között. Storck, Pintér, Hemingway és immár Thomas Doll is odaszúrt a másik félnek. Bernd Storck és az MLSZ nyilván összezárt, de furcsa, hogy szakemberek ütnek a kapitányon egyet-egyet. Egy biztos: ez nem visz előre.

Véget ért az átigazolási időszak

2016.09.01.
A DVSC alaposan átalakult, a Videoton nagy neveket szerzett meg, a Ferencváros ráment a minőségre, az Újpest lényegében a Honvédot és a Diósgyőrt erősítette meg, hiszen saját magának nem igazolhatott új játékost. A Vasas szisztematikusan igazolt, az újonc csapatoknak akadt gondja az erősítéssel.

Valami baj van a Ferencvárosnál, Debrecenben és Pakson (videó)

2016.08.22.
A Ferencváros hazai környezetben nem tudta legyőzni a Mezőkövesdet, sőt a zöld-fehéreknek kellett egyenlíteniük a végén. A DVSC egy méretes pofonba szaladt bele Felcsúton, pedig vezetett, ám a vége 5–1 lett a Videotonnak. Ugyancsak előnyt szerzett a Paks, a Haladás ellen, de a szombathelyiek 3–1-re nyertek.

Rangadók vasárnapja

2016.08.21.
Az állami ünnep miatt minden meccset vasárnap rendeznek az NB I-ben. Érdekes lesz az Újpest–MTK, a Diósgyőr–Vasas és a Videoton–Debrecen mérkőzés is. Ugyanakkor arra is mindig érdemes figyelni, amikor Pintér Attila ellenfélként tér vissza a Ferencváros stadionjába. A Haladás is nyiván folytatná a menetelését.

Pofon a Ferencvárosnak (videó)

2016.08.14.
Hazai pályán veszített rangadót a Ferencváros, amely szombat este a Vasas ellen szenvedett vereséget. Az Újpest és a Honvéd hátrányból fordítva nyerte meg a találkozóját. Horváth Ferenc ismét olyat mondott, amit csak kevesen vállalnak be az edzők közül. Nézzünk gólokat és edzői nyilatkozatokat az ötödik körből.

Már senki sem tökéletes – videó

2016.08.07.
Persze számszakilag nem tökéletes senki. Az eddig pontveszteség nélkül álló Ferencváros ikszelt Pakson, a Vasas meg kikapott otthon az Újpesttől. Miközben a Diósgyőr kapott egy sima hármast hazai pályán a Honvédtól. A miskolciak edzője, Horváth Ferenc nem is olyan burkolt üzenetet küldött az MLSZ-nek.

NB I: folytatódik a Ferencváros és a Vasas menetelése?

2016.08.06.
A hibátlan mérleggel rendelkező Ferencváros Pakson, az ugyankcsak makulátlanul szerepelő Vasas hazai pályán az Újpest ellen folytatja a szereplését a negyedik fordulóban. A Vasas mérkőzését az teszi érdekessé, hogy lényegében mindkét csapat hazai pályán szerepel. A Diósgyőr a Honvéd ellen feledtetheti a múlt heti kisiklását.

Mégse fáj a szívünk

2016.08.05.
Augusztus utolsó csütörtökjén, Herning kies városában, egy záporokkal tarkított estén, véget ért a magyar csapatok 2016 nyarára rendelt kupakalandja. Utolsóként a Videoton kapitulált az Európa Ligában, a Ferencváros a BL-ből (pontosabban annak selejtezőjében), míg a DVSC és az MTK – a fehérváriakhoz hasonlóan – a második számú kontinentális sorozatból már korábban kiselejteztetett.

Mitől szárnyal a Vasas?

2016.08.01.
Kecskés István
Sok mindenre gondoltam a bajnoki rajt előtt, de bevallom arra nem, hogy a Vasas megnyeri az első három mérkőzését és hibátlan mérleggel áll majd a második helyen. Az angyalföldiek az előző szezon végén majdnem kiestek, most meg már sokan az angol Leicester City-hez hasonlítják a piros-kék csapatot. Mi lehet a titok?
Címkék: Vasas

Ezeket a cikkeket olvastad már?