Kiemelt bejegyzések

27 ezer nézőnél is többen

27 ezer nézőnél is többen

2017.05.28. | K77

Nem az aranycsata volt a legtöbb nézőt vonzó mérkőzés, bár ha nagyobb lenne a kispesti stadion, akkor talán a Honvéd–Videoton hozza a csúcsot. Mivel a Bozsik-stadion jóval kisebb, mint amire szükség lett volna a szombaton a fővárosi derbi, a 220. Ferencváros–Újpest találkozón voltak a legtöbben.

Tovább
Majdnem 18 ezer néző

Majdnem 18 ezer néző

Tovább
Marco Rossinak már csak egy százalék hiányzik

Marco Rossinak már csak egy százalék hiányzik

Tovább

Hatszor 0–0 az ötmillió

2016.11.27.
Az a baj ezzel a mi NB I-es bajnokságunkkal, hogy amióta kirobbant a fogadási csalásokat felgöngyölítő ügy már az is gyanús, ami nem gyanús. Itt volt ez a tegnapi felejthető hat meccs. Semmi különleges nem történt. Nyert, aki esélyes volt, kikapott, aki gyengébbnek tűnt, döntetlent játszott az a csapat, amelyik mindig azt szokott és mégis emlékezetes marad ez a hat bajnoki.

Visszatérhetnek a fogadási csalás gyanúsítottjai

2016.10.19.
Ismét futballozhatnak, vagy dolgozhatnak edzőként azok, akiket korábban meggyanúsítottak azzal, hogy részt vettek a fogadási csalásokban. Köztük van olyan is, aki korábban beismerte, hogy csaló... Ugyanakkor az MLSZ hozott egy olyan szabályt, amelynek értelmében visszatérhetnek a pálya mellé, avagy a kispadra. Lesz olyan, aki alkalmazza őket? Szinte biztosa. Botrány...

Marakodó edzők – most Doll szólt be

2016.09.22.
Már nehéz megítélni, hogy ki szólt be először, de az biztos, hogy zavar mutatkozik a magyar labdarúgásban dolgozó edzők, vezetők között. Storck, Pintér, Hemingway és immár Thomas Doll is odaszúrt a másik félnek. Bernd Storck és az MLSZ nyilván összezárt, de furcsa, hogy szakemberek ütnek a kapitányon egyet-egyet. Egy biztos: ez nem visz előre.

Véget ért az átigazolási időszak

2016.09.01.
A DVSC alaposan átalakult, a Videoton nagy neveket szerzett meg, a Ferencváros ráment a minőségre, az Újpest lényegében a Honvédot és a Diósgyőrt erősítette meg, hiszen saját magának nem igazolhatott új játékost. A Vasas szisztematikusan igazolt, az újonc csapatoknak akadt gondja az erősítéssel.

Valami baj van a Ferencvárosnál, Debrecenben és Pakson (videó)

2016.08.22.
A Ferencváros hazai környezetben nem tudta legyőzni a Mezőkövesdet, sőt a zöld-fehéreknek kellett egyenlíteniük a végén. A DVSC egy méretes pofonba szaladt bele Felcsúton, pedig vezetett, ám a vége 5–1 lett a Videotonnak. Ugyancsak előnyt szerzett a Paks, a Haladás ellen, de a szombathelyiek 3–1-re nyertek.

Rangadók vasárnapja

2016.08.21.
Az állami ünnep miatt minden meccset vasárnap rendeznek az NB I-ben. Érdekes lesz az Újpest–MTK, a Diósgyőr–Vasas és a Videoton–Debrecen mérkőzés is. Ugyanakkor arra is mindig érdemes figyelni, amikor Pintér Attila ellenfélként tér vissza a Ferencváros stadionjába. A Haladás is nyiván folytatná a menetelését.

Pofon a Ferencvárosnak (videó)

2016.08.14.
Hazai pályán veszített rangadót a Ferencváros, amely szombat este a Vasas ellen szenvedett vereséget. Az Újpest és a Honvéd hátrányból fordítva nyerte meg a találkozóját. Horváth Ferenc ismét olyat mondott, amit csak kevesen vállalnak be az edzők közül. Nézzünk gólokat és edzői nyilatkozatokat az ötödik körből.

Már senki sem tökéletes – videó

2016.08.07.
Persze számszakilag nem tökéletes senki. Az eddig pontveszteség nélkül álló Ferencváros ikszelt Pakson, a Vasas meg kikapott otthon az Újpesttől. Miközben a Diósgyőr kapott egy sima hármast hazai pályán a Honvédtól. A miskolciak edzője, Horváth Ferenc nem is olyan burkolt üzenetet küldött az MLSZ-nek.

NB I: folytatódik a Ferencváros és a Vasas menetelése?

2016.08.06.
A hibátlan mérleggel rendelkező Ferencváros Pakson, az ugyankcsak makulátlanul szerepelő Vasas hazai pályán az Újpest ellen folytatja a szereplését a negyedik fordulóban. A Vasas mérkőzését az teszi érdekessé, hogy lényegében mindkét csapat hazai pályán szerepel. A Diósgyőr a Honvéd ellen feledtetheti a múlt heti kisiklását.

Mégse fáj a szívünk

2016.08.05.
Augusztus utolsó csütörtökjén, Herning kies városában, egy záporokkal tarkított estén, véget ért a magyar csapatok 2016 nyarára rendelt kupakalandja. Utolsóként a Videoton kapitulált az Európa Ligában, a Ferencváros a BL-ből (pontosabban annak selejtezőjében), míg a DVSC és az MTK – a fehérváriakhoz hasonlóan – a második számú kontinentális sorozatból már korábban kiselejteztetett.

Ezeket a cikkeket olvastad már?