Kiemelt bejegyzések

Stadler és a pusztába állított stadionja

Stadler és a pusztába állított stadionja

2017.04.15. | Kecskés István

A Stadler Alapítvány megvette az akasztói stadiont, így az ismét Stadler József tulajdonába került, vagyis a vállalkozó akár újra dédelgetheti a futballról szőtt álmait.

Tovább
Kubatov Gábor és az Arsenal sikerei

Kubatov Gábor és az Arsenal sikerei

Tovább
FTC: eltűnt 26 pont, de az edző marad

FTC: eltűnt 26 pont, de az edző marad

Tovább

Helyszínen: FTC–Újpest

2016.04.23.
A fővárosi derbi. Nincs tétje. De van! Az újpestiek úgy vannak ezzel, hogy már minden mindegy, csak a Ferencvárost győzzék le újra, ugyanúgy, mint december 12-én. Akkor 1–0-ra nyertek a lila-fehérek Diagne góljával, ám a légiós már nem tagja a keretnek. A Ferencvárosnak pedig az a célja, hogy győzzön. Az Újpest ellen mindig győznie kell Thomas Doll csapatának.
Címkék: Ferencváros, Újpest

Hangok a mélyből

2016.04.22.
A Vasas ügyvezetője Vancsa Miklós burkoltan, a sorok között, de megfelelő alapossággal "megküldte" a Puskás Akadémiát, mert a felcsúti csapat szerdán 1–0-ra legyőzte az MTK-t, ezzel kieső helyre taszította a piros-kékeket. Az összesküvés elmélet alapja egészen egyszerű, hiszen a felcsúti csapat azt a klubot győzte le, aminek Deutsch Tamás az elnöke.

Helyszínen: Ferencváros–DVSC

2016.04.13.
A Magyar Kupa elődöntőjében találkozik a bajnok Ferencváros és a dobogóért küzdő Debrecen. Az első meccsen 0–0-ra végeztek a csapatok, így talán az FTC tűnik esélyesebbnek. A másik ágon az Újpest már bekerült a fináléba, így van esély arra, hogy fővárosi derbit rendeznek majd a kupa május 7-i fináléjában.

Helyszínen: Újpest–Honvéd

2016.04.06.
Egyáltalán nem szurkolóbarát időpontban rendezik ma az Újpest–Honvéd meccset. Kijöttem, megnézem. Na nem az, hogy nincsenek sokan, hanem alig van néző a Szusza Ferenc Stadionban. Nos, aki otthon maradt az most követheti, hogy mi történik a fővárosi derbin. A hazaiaknak a tét a dobogó, a kispestieknek pedig nyilván járna prémium a győzelemért.
Címkék: Újpest, Honvéd

Eldőlt, amit eddig is tudtunk, bajnok az FTC

2016.04.03.
A Ferencváros megszerezte története 29. bajnoki címét. A zöld-fehér együttes kikapott ugyan Debrecenben, de ennek ellenére is behozhatatlan az előnye a többiekkel szemben, mert az egyetlen csapat, amely beérhette volna – az MTK – ugyancsak veszített (Pakson 4–1-re), így hivatalosan is megszerezte a bajnoki címet.

Szabadlábon a csalók

2016.03.31.
Megszülettek az első ítéletek a fogadási csalási ügyben. Természetesen senkinek sem kell azonnal börtönbe vonulnia. Nem meglepő, valahogy ez benne volt a levegőben. Egy dolognak örülhetünk: az elsőfokú ítéletben kimondták a vádlottakról, hogy bűnösek. Mindegyikük kivétel nélkül, természetesen nem egyenlő mértékben, de mindannyian csalók.

"Sanyi bácsi!"

2016.03.20.
Egervári Sándor irányításával a Diósgyőr legyőzte a Haladást az NB I-ben. A lelkesedésükről is ismert miskolci szurkolók éltették volt szövetségi kapitányt, akit a bajnok miskolci hokisok még a levegőbe is feldobáltak.
Címkék: Diósgyőr

Jövő héten bajnok lehet a Ferencváros

2016.03.13.
Vicces, de akár már márciusban bajnokot avathatunk az NB I-ben. A Ferencváros immár 22 ponttal vezet az NB I-ben és olyan nagyon sok mindennek már nem kell megtörténnie ahhoz, hogy matematikailag is behozhatatlan előnyre tegyen szert Thomas Doll együttese. Emellett kiemelnék egy nézőszámot: 350...

Hatezernél is többen lesznek Csepelen

2016.03.12.
Az FTC II vasárnap lép pályára a Béke téren a Csepel ellen. Az NB III Nyugati csoportjában találkozik a két csapat. A mérkőzésre nem kell regisztrálniuk a szurkolóknak, nem kell szurkolói kártya sem, így mindenki szabadon mehet. Úgy néz ki megy is, mert a hírek szerint 6000-nél is többen lesznek majd a találkozón.
Címkék: Ferencváros

Rangadó Dunaújvárosban, Debrecenben és Újpesten

2016.03.11.
Az MTK és a Haladás a dobogóért harcol a dunaújvárosi mérkőzésen. A Debrecen a Honvéd ellen folytatná jó sorozatát, míg az Újpest a Diósgyőrt látja vendégül szombaton. A Ferencváros a Puskás Akadémia elleni győzelemmel kerülhet egy nagy lépéssel közelebb a bajnoki címhez.

Ezeket a cikkeket olvastad már?