Kiemelt bejegyzések

27 ezer nézőnél is többen

27 ezer nézőnél is többen

2017.05.28. | K77

Nem az aranycsata volt a legtöbb nézőt vonzó mérkőzés, bár ha nagyobb lenne a kispesti stadion, akkor talán a Honvéd–Videoton hozza a csúcsot. Mivel a Bozsik-stadion jóval kisebb, mint amire szükség lett volna a szombaton a fővárosi derbi, a 220. Ferencváros–Újpest találkozón voltak a legtöbben.

Tovább
Majdnem 18 ezer néző

Majdnem 18 ezer néző

Tovább
Marco Rossinak már csak egy százalék hiányzik

Marco Rossinak már csak egy százalék hiányzik

Tovább

Miért lenne több néző?

2015.12.01.
Sokan azt gondolták, hogy a magyar válogatott sikerét követően megugrik majd az NB I-es meccsek nézőszáma. Nem így lett. Nagyon nem. Az elmúlt két körben olyan kevesen voltak a hazai mérkőzéseken, mint még soha. Csoda? Nem hiszem. Lesz változás? Nem vagyok optimista. A hétközi fordulóban sem lesz új csúcs ebben a tekintetben.

Letették az új MTK-stadion alapkövét

2015.11.16.
Az MTK alapításának 127. évfordulóján, hétfőn letették az új Hidegkuti Nándor Stadion alapkövét. Az ünnepségen Deutsch Tamás klubelnök úgy fogalmazott: ez történelmi esemény az MTK, a játékosok és a szurkolók életében egyaránt.

Tovább menetel az FTC, fordított az Újpest és a Videoton

2015.11.01.
Úgy tűnik nem lehet megállítani a Ferencvárost, amely már 38 forduló óta veretlen, szombaton a Vasast győzte le 5–1-re. Az Újpest Békéscsabán, a Videoton hazai pályán a Diósgyőr ellen fordította meg az eredményt és nyert.

Játék a kispadért

2015.10.31.
Bekő Balázs hazatér Székesfehérvárra, igaz a vendég Diósgyőr kispadján. A szakember miskolci állását nagyban befolyásolja a találkozó végeredménye, hiszen egy újabb vereség könnyedén az állásába kerülhet.

Doll újra a pályán

2015.10.27.
Ismét bajnoki mérkőzésen lépett pályára Thomas Doll, a Ferencváros vezetőedzője. A szakember a zöld-fehérek öregfiúk csapatának ESMTK elleni 4–3-as győzelmének volt tevékeny részese. A légiós végig a pályán volt, gólt nem szerzett.
Címkék: Ferencváros

Menetel a Ferencváros, győzött az Újpest (videók)

2015.10.25.
Kilenc nyeretlenül megvívott találkozó után ismét nyert az Újpest, amely legutóbb augusztus 1-jén győzött. A Ferencváros megállíthatatlan, ezúttal Diósgyőrben szerzett három pontot, a Videoton kikapott Szombathelyen, az MTK legyőzte a Honvédot és hátrányból nyert a Paks. Beszámolók, videók a folytatásban.

Újpest: tizedikre sikerül?

2015.10.24.
Legutóbbi veresége helyszínén, Diósgyőrben lép pályára a Ferencváros az OTP Bank Liga szombati, 13. fordulójában. Az Újpest, amely kilenc forduló óta nyeretlen, a héten edzőt váltó Vasast fogadja. A Haladás és a Horváth Ferenccel feltámadni látszó Videoton párharca is igen érdekesnek ígérkezik.

Kirúgták a vezetőedzőt, a vezetőedző marad

2015.10.19.
Azt eddig is tudtuk, hogy a Vasas vezetőedzője Szanyó Károly, ám mivel neki nincs megfelelő képesítése Simon Antal adja a papírját az angyalföldi együttes szerepléséhez. Mostantól azonban a munkáját is adhatja, hiszen Szanyó Károlytól elköszöntek a Fáy utcában.
Címkék: Vasas

Kezdődik a második harmad

2015.10.16.
Elment a bajnokságból eddig 11 forduló, így kezdődik a második harmad. Az szinte nem is kérdés, hogy a veretlenül élen álló Ferencváros bajnok lesz. Azt egyelőre nem tudni, hogy melyik csapat esik ki a végén.

Horváth Ferenc a Videoton vezetőedzője

2015.10.06.
Megszületett a megállapodás, így Horváth Ferenc lett a Videoton vezetőedzője. A szakember az NB II-es Szigetszentmiklóstól érkezett Székesfehérvárra. Az edző korábban volt a klub játékosa is, ezer szállal kötődik a Videotonhoz. A szakember elmondta, hogy régi álma vált valóra azzal, hogy a klub edzője lehet.
Címkék: Videoton

Ezeket a cikkeket olvastad már?