EL: Döntetlent játszott a Fradi a hollandiai odavágón - videó

Már a 3. percben vezetést szerzett a Ferencváros: Böde húzott el a bal szélen, majd a középen üresen érkező Gera elé tálalt, aki egy átvétel után kilőtte a jobb alsó sarkot (0-1). A Fradi az első félidőben kézben tartotta a mérkőzést, Gera és Lamah révén akár a második gólját is megszerezhette volna.

A zöld-fehérek már-már az öltözőben érezhették magukat, amelyre rá is fizettek, a félidő hosszabbításában ugyanis egy hazai szöglet után Vrieds fejelt Dibusz kapujába (1-1).

A szünet után meglepő módon a hollandok kezdtek aktívabban, majd a félidő nagy része a mezőnyjátékról szólt. A hajrára viszont felpörögtek az eseménye: előbb Ugrai veszélyeztetett egy lövéssel, majd Busai rontotta el a meccslabdát, de Dibusznak is résen kellett lennie egy távoli löketnél.

A vége 1-1 lett, így a jövő heti visszavágó dönt majd a továbbjutás kérdéséről. (Fotó: Europress)

Európa Liga, 1. selejtezőkör, 1. mérkőzés
Go Ahead Eagles-FTC 1-1 (1-1)
Go Ahead Eagles: Cummins - Vriends, Schenk, Teijsse, Nieuwpoort, Duits (Lambooij, 74.), van Overbeek, Türüc, Wolters, van Ewijk (Rijsdijk, 63.), Ten Den (A. Schalk, 83.) 
FTC: Dibusz - Ramírez, Mateos, Nalepa, Leandro - Gyömbér, Somalia (Busai, 86.) - Varga (Nagy D., 79.), Gera, Lamah (Ugrai, 79.) - Böde
Sárga: Türüc (21.), Schenk (38.), Duits (43.)
G.: Vriends (45.) ill. Gera (4.)

Forrás: csakfoci.hu

https://nb1.blogstar.hu/./pages/nb1/contents/blog/13951/pics/lead_800x600.jpg
Európa liga,Ferencváros
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?