A Vasas nagy dobása

Könyves Norbert 10 góllal zárta az NB I 2014/2015-ös idényét, ezzel az ötödik legeredményesebb játékosa lett a bajnoki szezonnak. Nem véletlen, hogy több csapat is bejelentkezett érte, kérőként az Újpest, az MTK és a Diósgyőr neve is felmerült, de végül a Vasas lett a befutó.

Az angyalföldiek hivatalos klubhonlapukon jelentették be, hogy 3 éves szerződést kötöttek a 26 éves, vajdasági születésű magyar támadóval, aki 2012 óta futballozott Pakson, előtte pedig az MTK játékosa volt.

"A Vasas FC élve a szabályok adta lehetőségekkel, a napokban tárgyalásokat kezdeményezett Könyves Norberttel, a Paks labdarúgójával, akinek jelenlegi szerződése december 31-én jár le klubjánál.

A megbeszélések eredményre vezettek, és megállapodás született arról, hogy a játékos jövő januártól 3 évre a Vasashoz kötelezi el magát, és Angyalföldön folytatja pályafutását. Előfordulhat természetesen az is, hogy a két klub esetleges megállapodása révén Könyves klubváltására hamarabb sor kerül, de a csatár legkésőbb a téli felkészülés elején csatlakozik hozzánk" - írja a vasasfc.hu. (Fotó: teol.hu)

https://nb1.blogstar.hu/./pages/nb1/contents/blog/13961/pics/lead_800x600.jpg
Diósgyőr,MTK,Paks,Újpest,Vasas
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?