Blikk: Csak a köztévé adja az NB I-es meccseket - lapszemle

A Magyar Labdarúgó-szövetségben (MLSZ) hétfőn jelentik be a részleteket a közvetítésekről, a Blikk azonban úgy értesült, aki július közepétől hazai bajnokit akar látni a tévén, annak a MTVA újonnan induló sportcsatornájára, az M4-re kell kapcsolnia.

Eddig több adón lehetett az élvonalbeli meccseket keresni, de 2009 óta biztos pont volt a Sport Televízió, amely most lemaradhat az NB I-ről. Az ok: Vági Márton MLSZ-főtitkár, nagy visszhangot keltő nyilatkozatában idén februárban beszélt arról, azért vannak kevesen a stadionokban, mert túl sok a televíziós közvetítés. Hát most nem lesz sok, a fordulónkéti hat bajnokiból két, jobb esetben három lesz műsoron élőben.

– A köztévé eddig két meccset sugárzott, ezt a számot ezentúl is megtartaná. A kívánsága teljesülni is fog, vagyis ez azt jelenti, hogy a Sport TV-ről gyakorlatilag eltűnik az NB I – mesélte a neve elhallgatását kérő informátor, aki hozzátette, a kereskedelmi csatorna „Harmadik félidő" című műsorától is elköszönhetünk, a gólösszefoglaló is az M4-re kerül. (Fotó: pmfc.hu)

Címkék: Szezon
https://nb1.blogstar.hu/./pages/nb1/contents/blog/13958/pics/lead_800x600.jpg
Szezon
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?