DVTK: bejelentették Kitl Miklós szerződtetését!

A fiatal középpályás ma írta alá a szerződését, és már el is utazott a Bükfürdőn edzőtáborozó új csapatához, amelynél együtt dolgozik majd kecskeméti edzőjével, Bekó Balázzsal.

Úgy gondolom, hogy Kitl Miklóst senkinek nem kell bemutatni, hiszen tavalyi jó játékának köszönhetően a neve berobbant a köztudatba – mondta el Árki Gábor, a DVTK sportigazgatója a dvtk.eu-nak. – A Magyar Labdarúgó-szövetség díjátadó gáláján néhány héttel ez előtt őt választották meg az év felfedezettjének. Az ő igazolása is bizonyítja, hogy Diósgyőrben nem csak a jelent, hanem jövőt is építjük. Örülök, hogy minket választott, hiszen tudjuk, hogy sok nagy múltú csapat szerette volna a soraiban tudni rajtunk kívül is."

„Nagyon boldog vagyok, hogy a DVTK játékosa lehetek – mondta el Kitl Miklós. – Örülök, hogy a két klub meg tudott egyezni. Több lehetőségem is volt, a döntésemben közrejátszott Bekő Balázs személye, és a szakmai stáb, akikkel Kecskeméten is együtt dolgoztam. Mindig is szerettem volna olyan szurkolótábor előtt játszani, mint a diósgyőri. Célom, hogy mielőbb beverekedjem magam a kezdőcsapatba. Tudom, hogy még van hová fejlődnöm, biztos vagyok abban, hogy Diósgyőrben adottak lesznek a feltételek is ehhez."

Az élvonalban Kecskeméten bemutatkozó Kitl eddig 26 alkalommal lépett pályára az NB I-ben, és ezalatt négy gólt szerzett.

Forrás: nso.hu

Címkék: Diósgyőr
https://nb1.blogstar.hu/./pages/nb1/contents/blog/13962/pics/lead_800x600.jpg
Diósgyőr
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?