Felkészülés: a DVTK négygólos vereséget szenvedett

A DVTK Twitteroldalának tudósítása szerint nagyon bekezdtek az izraeliek, és már az ötödik percre két nagy lehetőséget is kialakítottak, előbb azonban Antal védett hatalmasat, majd Tibi fejelt kevéssel a kapu fölé.

A félidő derekához érve éledeztek a diósgyőriek, de Grumics beadásáról mindenki lemaradt, majd Koman lövése vágódott le a védőkről, mielőtt Bacsát szerelték nagy helyzetben.

Az első félóra letelte után tűzijátékot rendezett a DVTK, de nem született gól, ezt pedig kis híján rögvest büntette a Maccabi, de Jitzaki tizenegyesét Antal hárította – sőt a kipattanónál is a helyén volt a diósgyőri kapus.

A félidő hajrájában azonban már megszerezte a vezetést a Maccabi, egy kavarodás után Micsa tekert a hosszúba. A játékrész utolsó percében a kitámadó DVTK újabb gólt kapott, egy kontra végén Jitzaki talált be (0–2).

A fordulást követően Micsa passzolt 16 méterről a jobb alsó sarokba (0–3), majd Okuka beadását blokkolták a védők, majd a szöglet után Lipták fejelt a kapu fölé.

A 65. percben megszületett a negyedik izraeli gól is, egy szöglet után Igeibor fejelt hatalmas gólt a szünetben beálló Rados kapujába, kialakítva a végeredményt (0–4). 

Nagyon erős csapat a Maccabi, ezt bizonyította is a mérkőzés folyamán. Főleg az első sora futballozott nagyon jól. Sokáig kiegyenlített volt a találkozó, de mi ma fejben voltunk gyengék. Olyan hibákat követtünk el, ami számomra érthetetlen. Ez nem fizikai állapottól és nem felkészültségtől, hanem a fejtől függ. Ha fejben nem vagyunk erősek, márpedig ma nem voltunk azok, akkor belefuthatunk egy ilyen vereségbe is. Ez lehet a tanulsága a mai mérkőzésnek” – nyilatkozta Bekő Balázs a DVTK vezetőedzője a klub hivatalos honlapjának. 

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
DVTK–Maccabi Tel-Aviv (izraeli) 0–4

Loeben, Ausztria
DVTK: Antal (Rados, a szünetben)– Okuka (Eperjesi, 75.), Lipták (Balogh A., 78.), Kovács G. (Boros, 67.), Nemes (Husic, a szünetben) – Egerszegi (Csicsvári, 78.) – Nikházi (Németh, 67.), Koman (Halmai, 67.), Bognár I. (Barczi, a szünetben), Bacsa (Icsó, 75.) – Grumics (Takács, a szünetben) 
Forrás: dvtk.eu

Címkék: Diósgyőr
https://nb1.blogstar.hu/./pages/nb1/contents/blog/13967/pics/lead_800x600.png
Diósgyőr
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?