Romániai csapat megverte a Békéscsabát

Temesvár: Pap – Belu, Scutaru, Cani, D. Popescu – O. Popescu, Melinte, Llorente, Curtean – Javi Hernandez, Elek. Csere: Smaranda (kapus), Kirschstein, Bocsan, Neagu, Trandu, Popardu, Boldea, Barbut, Zicu, Artean.
Vezetőedző: Dan Alexa.

Békéscsaba: Mursits – Bényei, Koszó, Fehér, Fábio Goarú – Bagi, Borbély – Birtalan, Spitzmüller, Laczkó – Viczián. Csere: Ilizi, Berki, Damjanovics, Juhász, Király, Holdampf, Oláh, Prasler, Balázs, Punosevac.
Vezetőedző: Zoran Spisljak.

Gólszerzők: Curtean (17. perc), Zicu (92. perc).

A találkozó elején a román élvonalban nem statiszta szerepre készülő házigazdák nyomás alá helyezték a lila-fehérek kapuját. Ennek eredményeként a medgyesi liga konkurenstől frissen igazolt Alexandru Curtean remek megoldásával már az első negyedóra lezárása után megszerezték a vezetést. A hazai lila-fehérek a folytatásban is lényegesen többet kezdeményeztek, a látogatók ezzel szemben saját térfelükre visszazárva próbáltak zavart okozni.

Ez a zárt harcmodor a szünet után is eredményesen működött és több veszélyes akciót is vezethettek. Újabb gólt azonban csupán a ráadás perceiben tudtak szerezni. Ekkor Koszó a tizenhatoson belül szabálytalanul tudta feltartóztatni emberét, a tizenegyesből csereként beállt Ianis Zicu bebiztosította a Poli sikerét.

https://nb1.blogstar.hu/./pages/nb1/contents/blog/13977/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?