Somália: Nem probléma a komoly meccsterhelés

- A nemzetközi kupaszereplés miatt nagyon rövid volt a nyári szünet és a felkészülési időszak is. Mennyire érzitek hátrányát ennek az első tétmérkőzésetek után? 
- Bár a nyári felkészülési időszak valóban nem volt hosszú, folyamatosan érződik mindenkin, hogy egyre jobb és jobb állapotba kerül. Kell még egy kis idő a csapatnak, amíg tökéletes állapotban lesz, de a folyamatos tétmérkőzések hozzásegítenek minket ahhoz, hogy minél hamarabb "éles" legyen az együttes. 

- Alig több mint két nap áll rendelkezésetekre ahhoz, hogy kifújjátok magatokat a csütörtöki, hollandiai összecsapás után. Elég lehet ez arra, hogy frissen lépjetek pályára a Vidi ellen?
- A Go Ahead Eagles elleni Európa Liga-mérkőzéssel megkezdtük a szezont, a csütörtöki összecsapás után péntek délben érkeztünk haza, és rögtön részt is vettünk egy regeneráló edzésen. Szombaton újabb tréning vár ránk, vasárnap pedig ismét készen kell állnunk egy újabb találkozóra. Ebben az időszakban egyébként is szükségünk lenne meccsterhelésre, ezt most tétmeccs formájában kapjuk meg, amivel semmi probléma. 

- Az előző évad végén kétszer is sikerült legyőznötök a Vidit. Készültök-e arra, hogy fűti őket a visszavágás vágya? 
- Elsősorban magunkkal, a saját játékunkkal foglalkozunk. Ahogyan mi is, úgy a Vidi is győzni akar a döntőben, de nem a korábbi találkozóink miatt, hanem, azért, hogy egy trófea megszerzésével kezdődjön az idény. 

- Mit gondolsz, mennyiben lesz más ez az összecsapás, mint az egy hónappal ezelőttiek?
- Biztos, hogy teljesen más típusú mérkőzés lesz. A mi csapatunk is változott, a Videoton is erősített, ráadásul a fehérváriaknál is edzőváltás történt, ami szintén azt vetíti elő, hogy az eddigiekhez képest másmilyen lesz az összecsapás.

forrás: mlsz.hu

https://nb1.blogstar.hu/./pages/nb1/contents/blog/13983/pics/lead_800x600.jpg
Ferencváros,Szuperkupa,Videoton
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?