Sziperkupa: mindenkinek kell a kupa – videóval

A sajtótájékoztatón a két vezetőedző, a Vidi részéről Bernard Casoni, a Ferencvárostól Thomas Doll, valamint a csapat egy-egy kulcsembere, Juhász Roland és Gyömbér Gábor vett részt. A zöld-fehérek szakvezetője elmondta: tetszik neki a Szuperkupa-trófea, szívesen látná a Fradi Múzeum vitrinjében a vasárnapi összecsapás után. 

- A rövid felkészülés során a legfontosabb feladatunk az Európa Liga-meccsre való felkészülés volt, de ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy nem vesszük komolyan a Szuperkupa-döntőt. A bajnok ellen trófeáért küzdeni mindig komoly presztízst jelent, és ez a döntő jól illik mindkét csapat felkészülési programjába. A Szuperkupa nagyon jól néz ki, szerintem a Fradi Múzeumban tudnánk még neki helyet találni - mondta Thomas Doll. 

Francia kollégája, kiemelte: mivel nemrégiben érkezett Magyarországra, számára fontos cél volt a felkészülés során az is, hogy tökéletesen megismerje játékosait. 

- Az edzőtábor kiváló lehetőséget biztosított arra, hogy megismerjem a játékosaimat, elégedett vagyok velük és az eddig végzett munkájukkal. Vasárnap remek lehetőség áll előttünk, hiszen trófeával indíthatjuk a szezont - fogalmazott Bernard Casoni. 

Juhász Roland és Gyömbér Gábor is kiemelte, hogy egy kupadöntőt mindig komolyan vesznek a játékosok, még akkor is, ha jelenleg a nemzetközi kupameccsekre való felkészülés is fontos feladatuk a csapatoknak. 

https://nb1.blogstar.hu/./pages/nb1/contents/blog/13981/pics/lead_800x600.jpg
Ferencváros,Szuperkupa,Videoton
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?