A Loki kiszenvedte a továbbjutást

A visszavágó első félideje kiegyenlített játékot hozott. A Loki biztos előnye birtokában nem kockáztatott túl sokat, míg a Szutjeszka nem igazán tudott veszélyes lenni, így nem is született gól 45 perc után.

Fordulás után Sidibe azonnal mindent lezárhatott volna, de ziccerben mellé lőtt. Nem úgy a túloldalon Fukui, aki az 54. percben 15 méterről bombázott a debreceni kapu bal sarkába (1-0). Még mindig biztos volt a magyar csapat előnye összesítésben, de nagyon felpörgette a játékot a montenegrói gárda, amely okozott meleg pillanatokat a folytatásban.

Ezt túlélte a DVSC, amely beleerősített támadásban, Sidibe ki is egyenlíthetett volna egy újabb nagy ziccer után, de megint hibázott, Bódi fejesénél pedig a kapus mentett hatalmasat.

Ezután meleg lett a vége, mivel büntetőt kapott 10 perccel a vége előtt a hazai csapat, amelyet Bozovic értékesített (2-0). Nyílt lett a párharc a hajrára, de csak kihúzta Debrecen, így végül 3-2-es összesítéssel jutott a második körbe, ahol a lett Skonto Riga lesz az ellenfele egy hét múlva.

Kép és szöveg: csakfoci.hu

https://nb1.blogstar.hu/./pages/nb1/contents/blog/16328/pics/lead_800x600.jpg
Debrecen,Európa liga
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?