Böde vezérletével újra FTC-siker

Újabb rangadót bukott el a Videoton, amely ezúttal hazai pályán kapott ki a Ferencvárostól. 

Az, hogy a vendégek roppant szerencsés körülmények között szerezték meg a vezetést, benne van a pakliban. A ritkán látható öngól előtt Böde vezette kapura a labdát, a kivetődő Danilovics mentett a lövés után, de a labda a visszazáró Heffler Tiborra pattant, róla meg a Videoton kapujába (0–1). 

Aztán a 36. percben jött Paulo Vinícius kiállítása, ami tökéletesen leírta mi is zajlik mostanság a Videotonnál. A fehérváriak csapatkapitánya (...) a felezővonalnál, hátulról buktatta Bödét, amiért sárga lapot kapott. Ezt követően olyat mondott Andó-Szabó Sándor játékvezetőnek, amitől a bírónak fennakadt a szeme, de amikor magához tért a sokkból, azonnal adott még egy sárgát a légiósnak és mellé a pirosat. Hogy a Videoton kapitánya mit és milyen nyelven mondott a játékvezetőnek az titok, de hogy nincs átlagos lelkiállapotban az biztos. Ez az eset is annak az eredménye, hogy módszeresen szétverték a fehérvári bajnokcsapatot, hogy az aranyérmesek közül megmaradt labdarúgókat méltatlan helyzetbe hozták. 

A Videoton emberhátrányban sem adta fel: Szolnoki bal oldali beadása után Dibusz kiütötte a labdát, de arra lecsapott Ivanovszki és a kapu bal oldalába lőtte (1–1).

Aztán a Ferencváros kísértetiesen hasonló gólt szerzett, amikor egy jobb oldali beadás után Danilovicsról Böde elé pattant a labda, a csatár pedig a jobb alsóba lőtte azt. (1–2)

A 81. percben aztán már nem kellett a kapus segítsége sem, mert Hajnal jobb oldali beadása után Böde 10 méterről a bal alsó sarokba fejelte a labdát (1–3). 

A Ferencváros hiba nélkül vezeti a bajnokságot, a Videoton jobb gólkülönbségének köszönhetően nem áll kieső helyen...

Így látták a vezetőedzők: 

https://nb1.blogstar.hu/./pages/nb1/contents/blog/19696/pics/lead_800x600.jpg
Ferencváros,Videoton
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?