Videoton: Pető maradhat, Suljic újra téma lehet

Nézzük mit is kell tennie első körben Kovács Zoltánnak, az új sportigazgatónak.

A Videotonnak papíron még Bernard Cassoni a vezetőedzője. Az egykori kiváló labdarúgó ugyanakkor csütörtökön Poznanban már nem ül le a csapat kispadjára és francia lapok szerint már a szerződésének felbontásáról tárgyal a klubvezetőkkel. 

Vagyis kell egy új edző. 

Van olyan forrás, amely szerint Bódog Tamás az egyik nagy esélyes a posztra. Ő korábban volt már a Videoton alkalmazottja, a 2011-es bajnokcsapat mellett pályaedzőként dolgozott. Ugyanakkor kevés esély van arra, hogy őt hazacsábítsák Németországból. Sokkal nagyobb a sansz arra, hogy Pető Tamás – ő ül a padon majd az Európa-liga-selejtezőn – ideiglenesen vezetőedző marad. Mivel az egykori válogatott labdarúgónak nincs pro licences képesítése, így a szabályok értelmében 60 napig lehet megbízott edző. Vagyis a Videoton és Kovács Zoltán nyer két hónapot. 

Viszont a nyáron alaposan meggyengített fehérvári játékoskerettel is kezdeni kell valamit. Egy cseppet sem lenne meglepő, ha Kovács Zoltán megpróbálná megszerezni a bosnyák Asmir Suljicot az Újpesttől. A ballábas játékos egyébként éppen akkor igazolt a Megyeri útra, amikor Kovács Zoltán a lila-fehérek sportigazgatója volt, így dolgoztak is együtt, ismerik egymást. Sőt az immár fehévári sportigazgató akár még emlékezhet is arra, hogy Suljic milyen szerződést kötött Újpesten, így tudja mire kell ráígérnie. A játékos szerződtetése korábban is szóba került Videotonnál, de most újra téma lehet.

Fotó: vidi.hu

https://nb1.blogstar.hu/./pages/nb1/contents/blog/19810/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?