Könyves a Vasasé

Vancsa Miklós, a Vasas FC ügyvezető igazgatója vasasfc.hu-nak elmondta, hogy a nyári átigazolási időszak utolsó napján pont került a hetek óta tartó tárgyalássorozat végére, aminek a lényege az volt, hogy a 26 éves szélső támadó 2016. január 1-jét megelőzően mielőbb csapatunk játékosa lehessen. Hozzátette: hétfő éjfél előtt, a szabályoknak megfelelően az aláírt átigazolási lapot a Vasas FC postára adta. Ma délelőtt még tárgyalóasztalhoz ült Vancsa Miklós és Haraszti Zsolt, a Paksi FC ügyvezető igazgatója, hogy minden részletet tisztázzanak. 

Ez azt jelenti, hogy Könyves Norbert a holnapi naptól már akár részt vehet a Vasas FC edzésein és amennyiben Szanyó Károly edző úgy dönt, akkor már a szeptember 12-i Honvéd-Vasas bajnoki mérkőzésen is pályára léphet piros-kék mezben. Vancsa Miklós kiemelte: „Köszönöm Haraszti Zsoltnak, hogy végül a Paks nem gördített akadályt az elé, hogy Norbi már most játszhasson csapatunkban” 

Mint ismeretes, 2015 július 3-án a Vasas FC és Könyves Norbert 2016. január 1-től életbe lépő, 3 évre szóló szerződést írt alá. A Vasas FC élve a szabályok adta lehetőségekkel, még július elején tárgyalásokat kezdeményezett Könyves Norberttel, melynek eredménye az lett, hogy a Paksnál 2015. december 31-én lejáró szerződése után 2016. január 1-től, 3 évre a Vasas játékosa lett. 

A támadó korábban, 2008 és 2012 között az MTK-ban is futballozott, és eddigi pályafutása során 133 NB I-es mérkőzésen 34 gól szerzett. A 185 centiméter magas, 85 kilogramm súlyú csatár az előző idényben 27 mérkőzésen lépett pályára a Paks csapatában, és 10 gólt szerzett, ezzel csapata házi gólkirálya volt, egyben önmaga legeredményesebb élvonalbeli szezonját produkálta. A támadósor valamennyi posztján bevethető játékos a vajdasági Topolyán született, és magyar állampolgársággal is bír. Könyves Norbert június 10-én ünnepelte 26. születésnapját. 

Címkék: Paks, Vasas
https://nb1.blogstar.hu/./pages/nb1/contents/blog/20013/pics/lead_800x600.jpg
Paks,Vasas
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?