Pintér Attila lesz a Videoton vezetőedzője

Emlékeznek még, hogy Pintér Attila, hogyan lett a magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitánya? 

Heteken keresztül arról szóltak a hírek, hogy Egervári Sándor helyére külföldi szakember érkezik majd, aki kivezeti a kátyúból a magyar csapatot. Végül nem jött határon túlról kapitány, ellenben érkezett Pintér Attila, akit aztán az első selejtezője után – az északírek elleni 1–2 volt az – páros lábbal rúgtak ki. 

A Videotonnál ugye hagyományai vannak a külföldi edzők alkalmazásának, így most is "légióst" szerettek volna a kispadra ültetni, de úgy tudjuk, hogy ez nem sikerült, így jöhet Pintér Attila. 

Nincs elég baja a Videotonnak? 

Kieső helyen áll a csapat, amely nyomaiban sem emlékeztet arra az együttesre, amely nyáron még bajnoki címet ünnepelt, legutóbb például az újonc Békéscsabától kapott ki 2–0-ra. Az új szakvezetőnek nyugalmat kellene sugároznia, igazi pedagógusként kellene kezelnie a helyzetet, erre szerződtetik Pintér Attilát, aki nem biztos, hogy a kiemelkedő pedagógiai érzékkel rendelkezp edzők egyike. 

Nem is az a baj, hogy Pintér Attila nem jó edző – a Ferencvárossal és a Győrrel, csak bajnok lett valahogy –, hanem az, hogy a személyisége nem illik a Videotonról kialakított képbe. Elefánt a porcelánboltban...

A piros-kékek keretében sok a légiós, akikkel nem lesz könnyű szót értenie a szakembernek, már csak azért sem, mert annak idején a Ferencvárosnál is volt problémája a külföldiekkel

És még valami: Pintér Attila tavasszal nagyon sokat volt ott a Puskás Akadémia hazai meccsein. Talán nem hiába. 

https://nb1.blogstar.hu/./pages/nb1/contents/blog/21285/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?