Helyszínen: Újpest–Honvéd

17.55: Köszünjük a figyelmet!

17.52: Marco Rossi csapata három győzelem után kapott ki, az olasz szakember mérges is. Azt mondta, hogy a meccs miatt nem bosszús, mert amikor az ellenfél jobb, akkor nincs min morgolódni. A Honvéd már kiharcolta a benmaradást, de az emberek ezt nem úgy értékelték, mint siker. Figyelembe kell venni, hogy a Honvéd nem tud harcolni a legjobb csapatokkal. Sok olyan van, amiről nem emlékeznek meg a sajtóban. A klub minden MLSZ-szabályt betartott. Reggelig tudnék ezekről beszélni. 

17.51: A hazaiak edzője Lencse Lászlóval kapcsolatban elmondta, hogy a csatár ezen a találkozón adott egy gólpasszt, de többet várt tőle, hozzáállásban és mentálisan is. Ha az ember Újpesten játszik, akkor menni kell a győzelemért, hiába sűrű a program. A képességeivel nincs semmi baj, de a magabiztosság hiányzott ma belőle, ezért kellett őt lecserélni. 

17.48: Nebojsa Vignjevic folytatja. "Minden jót kívánok a kollégámnak és a csapatának. Elégedett vagyok a játékkal és az eredménnyel. Másként érkezett a két csapat a találkozóra, mi kikaptunk az utolsó két helyezettől, a Honvéd viszont egy jó sorozatban volt. A kezedettől fogva nekünk állt a zászló, az utolsó percben megérdemelten, de szerencsésen szereztünk vezetést. Sajnos Lencse és Andrics nem használta ki a lehetőségeit. A második félidőben egyre jobban futballoztunk, öröm volt ma nézni a játékosaimat."

17.46: Marco Rossi kezdi. "Megérdemelten kaptunk ki – fordítja a tolmács. – Az Újpest sokkal motiváltabb volt. Olyan volt ez a találkozó, mintha az utolsó bajnoki lett volna a szezonban." 

17.45: Sajtótájékoztató. 

17.35: Vége a meccsnek. Az Újpest megérdemelte a sikert, így tovább küzd a dobogóért. 

17.32: Angelov került helyzetbe és Horváth szeme közé lőtte a labdát, de a kapus a kezét is használta. 

17.31: Diarra ügyes! Sarokkal passzolt Herrishez, aki eltalálta Baráth Botondot. Heris nem ügyes. 

17.29: Beállt Windecker József az Újpestbe. Vagyis Kabát Péter ma nem sportol, mert nincs több cseréje a hazaiaknak. 

17.26: Egy előreívelt labdát Botka akart lekezelni, nagy igyekezetében fenékre ült, így Angelov lőhetett. Beszéljünk az időjárásról. Süt a nap. 

17.22: A hazaiaknál Kecskés Ákos akkora sprintet mutatott be, hogy le a kalappal. Igaz, ezt azért tette, mert ápolás után szeretett volna visszatérni a pályára. A kapu mögött gyógyult, a felezőnél mehetett be. 

17.18: A hivatalos nézőszám 1131. Majdnem mindegy...

17.17: Jut eszembe az érkezés! Autóval a parkolóba, a biztonsági a köszönés után a következőt mondta: A kollégám mutatja, hova kell állnia, mert itt rendszer van. Nem politikai, csak rendszer.

17.13: Azért jó ha csend van egy meccsen, mert mindent hallani, ami a pályán történik. Például azt is, amikor Balogh Balázs lövése után Botka Endre kezén csattant a labda a tizenhatoson bellül. Tizenegyest nem kapott az Újpest – járt volna... – ellenben Kassai Viktor hideg és meleg szavakban is részesült. 

17.06: Na ezért érdemes volt kijönni. Enis Bardhi csinált két cselt a kaputól 18 méterre és jobbal kilőtte a bal alsót. Szép gól volt. 2–0.

17.01: Na most aztán annyira unatkoznak a szurkolók, hogy tényleg csak egymásnak üzengetnek. A bemondó felolvasta a kötelezőt és zeng-zúg kispesti oldalon a hangosbeszélőt emlegető rigmus. 

16.57: Balogh Balázs jobb oldali beadására három kollégája érkezett, meg egy kispesti. Nem gól. 

16.54: Valamiért felkapcsolták a reflektorokat a stadionban. Pedig süt a nap. Ez nem egyedi. Ilyen sok helyen előfordul. Ettől még érthetetlen. 

16.53: Egy macska szaladt végig a lelátón. Tényleg. 

16.47: Jó volt a szünet, nem sokkal történt kevesebb, mint az első félidőben. 

16.35: Azt nem egészen tudom, hogy miért, de a vendégek drukkerei megtalálták a hangosbemondót. Szerintük ő sem heteró. 

16.33: Na ilyet sem láttam még. Balogh Balázs rúgott egy gólt – közelről a léc alá – és Kassai Viktor megadta a gólt, majd azzal a lendülettel le is fújta a félidőt. 1–0 és szünet. 

16.25: Azt mondja egy "újságíró", hogy "mi dobunk!" Én ugyan fel nem állok innen. Amúgy a Honvéd jött. 

16.24: Nem aludtam ám el – de ennek csak az az oka, hogy a hazai szurkolók folyamatosan dobolnak. Heris közben reklamált egy sort – angolul, vagy flamandul –, de azt szépen tehette, mert kapott egy sárgát. 

16.16: Kassai Viktor akkorát sípolt, hogy a Keletiből vétetlenül elindult a miskolci gyors. A bíró persze egy sárgát is adott Szilágyi Lórándnak. 

16.13: Unatkoznak a nézők. Egyszerűen senkik vagyok – mondja az egyik. Harmincan vagytok – feleli a másik. A többit most nem idézném, mert a végén még csendre int a hangosbemondó engem is. 

16.07: Hidi Patrik lőtt egy szabadrúgást a jobb oldalról, éles szögből. Balajcza bravúrral szögletre mentett. Hidi ment a sarokba is rúgni. Nem érte el a tizenhatos oldalvonalát a labda, amikor már nem volt a pályán. Egy lövésre volt hitelesítve a kispesti. 

16.05: Jelentem az újpesti VIP-páholyban csupa rendes ember ül. Kaptunk üdítőt és pogit. PARÁDÉS!

15.58: Ez az alapvonali játékvezető dolog nem a világ legizgalmasabb szakmája. 

Iványi Zoltán nézi a semmit

15.54: Diarra – na nem az, hanem az újpesti – passzolt egyet és fenékre huppant. Megsérült. Nem olyan nagyon, csak egy kicsit. 

15.51: A maréknyi kispesti szurkoló az imént kórusban mondta el véleményét a Magyar Labdarúgó-szövetség nemi hovatartozásáról. Nem a heteró szót skandálták. Ez úgy tűnik sláger lesz ma, mert fél perc csend után ismét felcsendült. 

15.50: Vezethetne az Újpest, de Lencse László csak elfektette Horváth Andrást a kispesti kapust, azt már nem tudta megoldani, hogy a hálóba is passzolja a labdát. 

15.47: Jelentem volt kezdőrúgás, így útjára indult a labda. 

15.43: Optimista tippek szerint 800 néző tekinti meg a helyszínen a mérkőzést, ami a BL miatt van ilyen korán. 

15.40: Most hangzott el az, hogy az Újpest vezetőedzője – idézem – "természetesen" Nebojsa Vignjevic. No, hogy ez nyártól mennyire lesz természetes azt még nem tudni, mert sajtóértesülések szerint, akár a Videoton szakvezetője is lehet majd. 

15.35: Mint a nyitó képen látszik a hazai oldalon nincs éppen nagy tömeg. A vendégeknél se...

15.30: Kicsit ijesztő, de a hangosbemondó azt jelezte az imént, hogy nem lesz kezdőrúgás. Persze lesz, csak olyan nem, amit valaki megvett magának. 

Címkék: Honvéd, Újpest
https://nb1.blogstar.hu/./pages/nb1/contents/blog/26341/pics/lead_800x600.jpg
Honvéd,Újpest
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?