Hangok a mélyből

A Vasas ügyvezetője Vancsa Miklós burkoltan, a sorok között, de megfelelő alapossággal "megküldte" a Puskás Akadémiát, mert a felcsúti csapat szerdán 1–0-ra legyőzte az MTK-t, ezzel kieső helyre taszította a piros-kékeket. Az összesküvés elmélet alapja egészen egyszerű, hiszen a felcsúti csapat azt a klubot győzte le, aminek Deutsch Tamás az elnöke. 

Nézzük mit is mondott Vancsa Miklós az mno.hu-nak. 

"A fiam az MTK-ban pallérozódik, nagyon szomorú lennék, ha a Puskás Akadémia elleni meccs megbeszélt lett volna. Reménykedem a sport tisztaságában, de sajnos nem vagyok meggyőződve róla."

Aha! Gyakorlatilag kimondva vádolta meg a két klubot a bundázással. Hogy ezzel kapcsolatban eljár-e az MLSZ, azt nem tudni, de nem lenne meglepő. Tegyük hozzá, hogy az MTK ezzel a vereséggel közel engedte magához a Videotont, amellyel szombaton játszik, s ha nyert a fehérvári együttes, akkor meg is előzi a kék-fehéreket. 

Fotó: puskasakademia.hu

Na nézzük tovább az ügyvezetői dörgedelmeket:

"Rosszul jött nekünk ez az eredmény, de csak magunkat okolhatjuk a helyzetünkért, annyi győzelmi lehetőséget szalasztottunk el. A három kiesőjelölt közül – magunkat is beleértve – egyik sem érdemli meg a bennmaradást, ezért felesleges is találgatni az esélyeket. Hozzáteszem, minden idők legrendezetlenebb bajnokságán leszünk túl hamarosan."

Szeretem azt, hogy egyik bajnokságot a másikhoz hasonlítunk. Kockát a gömbbel... És mi az, hogy egyik csapat sem érdelmi meg a bennmaradást? Az a csapat, amelyik egy ponttal többet szerez, mint az utolsó két helyen végző az megérdemli, hogy NB I-es maradjon. Ez egészen egyszerű.

Mindenesetre van abban valami végtelenül bájos, hogy a Vasas ügyvezetője a sport tisztaságáért aggódik. Klubja történetesen az MTK ellen lép pályára az utolsó fordulóban – ez akár sorsdöntő találkozó is lehet, a kiesés szempontjából. A pályaválasztó az az MTK, amelynek jelenleg épül a stadionja és albérletbe kényszerül. Az utóbbi hetekben Dunaújvárosban rendezi a meccseit – a Puskás Akadémiát is itt fogadta –, de korábban a Vasas stadionjában volt otthon. Az utolsó hét "hazai" meccséből hatot Dunaújvárosban rendezett az MTK. Az utolsót, a Vasas ellenit Angyalföldin az Illovszky-stadionban bonyolítja majd le. 

Hogy is mondta Vancsa ügyvezető? 

"Reménykedem a sport tisztaságában, de..."

https://nb1.blogstar.hu/./pages/nb1/contents/blog/26751/pics/lead_800x600.jpg
MTK,Puskás Akadémia,Vasas
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?