Hibátlanok rangadója

Haladás-Budapest Honvéd, Sopron 18.00 

Játékvezető.: Vad II 

Várható kezdőcsapatok: 

Haladás: Király – Polgár, Wils, Jagodics, Bosnjak – Iszlai, Overgoor, Rácz – Gaál, Ars, Halmosi

Honvéd: Horváth A. – Botka, Lovric, Bobál, Hajdú A. – Gazdag, Kamber, Hidi – Koszta, Eppel, Holender

Mészöly Géza (Haladás): A Mezőkövesdnél keményebb ellenfélre számítunk, ezért a legutóbbi meccshez képest még magasabb fokozatra kell kapcsolnunk – mondta Mészöly Géza, a Haladás vezetőedzője. – A Mezőkövesd elleni bajnoki tanulságait leszűrtük: noha 14 lövésünk volt, ez kevésnek bizonyult a győzelemhez, a Honvéd ellen tehát hatékonyabb helyzetkihasználásra lesz szükség. Az alap megvan, van mire építkezni. A tavalyi bajnokságban három kiegyenlített meccset vívtunk a jó erőkből álló kispestiek ellen, ezúttal is szoros összecsapásra számítok. Marco Rossi vezetőedző miatt idén is olaszos védekezésre számítunk, olykor hat kispesti futballista is visszazár. A középpályán és a támadósorban pedig több gyors, mozgékony és gólveszélyes futballista is akad. Például Holender Filip, Vernes Richárd vagy elöl a nagyon jól fejelőEppel Márton. Ebben a bajnokságban is számolni kell a Honvéddal. Ahogy említettem is, nehezebb dolgunk lesz mint egy héttel ezelőtt, de ez nem is baj, szeretjük az erős ellenfeleket, felnövünk a feladathoz. Angyal Zsoltbokasérüléssel bajlódik, Ezequiel Calvente változatlanul medencegyulladással küzd, Jánvári Gábor térdműtétje után lábadozik.

Marco Rossi (Honvéd): A Haladás tavaly kilencből hét pontot vett el tőlünk, ez figyelmeztető jel. Éppen ezért kell úgy készülnünk a szombathelyiek ellen, hogy ismét nagyon nehéz dolgunk lesz. Csak akkor lehetünk sikeresek, ha nagy elánnal, teljes odafigyeléssel, mindvégig fegyelmezetten futballozunk ellenük. A szavak helyek tettekre van szükségünk ahhoz, hogy eredményesek lehessünk. (honvedfc.hu)

Újpest FC-Paksi FC, Illovszky Stadion 18.00

Játékvezető: Pintér

Várható kezdőcsapatok: 

Újpest: Balajcza – Nagy T., Kecskés Á., Kálnoki-Kis, Mohl – Bardhi, Windecker – Lázok, Cseke, Andrics – Angelov
Paks: Kemenes – Kulcsár D., Lenzsér, Gévay, Báló – Papp K. – Koltai, Kecskés T., Bartha, Haraszti – Hahn J. 

Lázok János (Újpest): Már a második hazai meccsünk lesz a szezonban, és mindenképpen nyerni szeretnénk a paksiak ellen. Bízom benne, hogy szombaton nemcsak kontrollálni fogjuk a meccset, hanem legalább egy góllal meg is nyerjük azt. A három pont mellett önbizalom növelésnek is jó lenne egy győzelem, ami a lehető legjobbkor jönne a csapatnak. (ujpestfc.hu)

Csertői Aurél (Paks): Jelenleg Magyarországon, egy-két kivételtől eltekintve, minden mérkőzés három esélyes. Az Újpest egy jó csapat, és remélem, hogy nem téveszt meg bennünket az, hogy még nincs egyetlen egy pontjuk sem. Nekünk is csak kettő van. Így mindkét félnek szüksége van a győzelemre. Ebből következően egy nagyon harcos, és kemény mérkőzésre számítok. (paksifc.hu)

Ferencváros-Diósgyőri VTK 20.30

Játékvezető: Bognár

Várható kezdőcsapatok: 

Ferencváros: Dibusz – Dilaves, Hüsing, Nalepa, Ramírez – Gyömbér – Lovrencsics, Gera, Nagy D., Varga R. – Böde
Diósgyőr: Antal – Lázár, Lipták, Tamás, Nemes – Oláh B., ELek – Vela, Bognár, Nikházi – Ugrai

Thomas Doll (FTC): Az elmúlt időszakban inkább a saját csapatunkkal és játékosainkkal kellett foglalkozni, kevésbé az ellenfeleinkkel. A Diósgyőr jól kezdte a szezont, begyűjtötte eddig a maximális pontszámot, de a Videoton ellen volt egy kis szerencséjük is, hiszen a fehérváriaknak ott volt az Európa-liga párharc is azon a héten. Mindenesetre a miskolciak magabiztosan jönnek Budapestre. Ha azonban 100 százalékot nyújtunk és maximálisan koncentráltak vagyunk, akkor nem fontos, hogy ki ellen lépünk pályára. Tiszteljük az ellenfelet, de nekünk csak a saját feladatainkat kell elvégezni, és akkor nyerhetünk. (fradi.hu)

Horváth Ferenc (DVTK): A magyar bajnokság legerősebb csapatához látogatunk hétvégén. Nekünk semmiféle veszíteni valónk nincs, nyugodtan játszhatunk, de ez nem azt jelenti, hogy feltartott kézzel fogunk menni, meg fogunk tenni mindent a győzelem érdekében Az alap az az a hozzáállás lesz, mint ami az előző két meccsen volt. Sokba kerül a szálloda és a busz is, ha nem tartanám képesnek a csapatot arra, hogy győzzön, akkor el sem indulnánk és 3-0-val visszaigazolná az MLSZ: Menjünk oda és meglátjuk, hogy mi lesz! Kíváncsi vagyok, hogy ezt a szervezett játékot tudjuk-e továbbra is játszani, és hogy egy jó ellenféllel szemben ez mennyit ér. (dvtk.eu)

A vasárnapi program:

DVSC-TEVA - Gyirmót FC 18.00, v.: Iványi
MTK Budapest-Mezőkövesd Zsóry FC, Dunaújváros 18.00, v.: Solymosi
Videoton FC-Vasas, Felcsút 18.00, v.: Kassai

https://nb1.blogstar.hu/./pages/nb1/contents/blog/29055/pics/lead_800x600.jpg
Diósgyőr,Ferencváros,Haladás,Honvéd,Paks,Újpest
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?