NB I: folytatódik a Ferencváros és a Vasas menetelése?

A hibátlan mérleggel rendelkező Ferencváros Pakson, az ugyankcsak makulátlanul szerepelő Vasas hazai pályán az Újpest ellen folytatja a szereplését a negyedik fordulóban. A Vasas mérkőzését az teszi érdekessé, hogy lényegében mindkét csapat hazai pályán szerepel. A Diósgyőr a Honvéd ellen feledtetheti a múlt heti kisiklását. 

Paksi FC–Ferencvárosi Torna Club 18.00

Játékvezető: Andó-Szabó

Cserői Aurél (Paks): Nagyon erős csapat a Ferencváros, ráadásul nagyon jó formában is játszanak. Mondanom sem kell, hogy nem mi vagyunk az esélyesei a szombati mérkőzésnek, de ettől függetlenül arra készülünk, hogy megnehezítsük a dolgukat. (paksifc.hu)

Thomas Doll (FTC): Lassan lehet mondani, hogy túlléptünk a Tirana-meccs utáni melankólián. Nagyon keményen dolgoztunk, és a Diósgyőr elleni 6-2-es siker után ismét jó a hangulat. Visszataláltunk a helyes útra, most az a fontos, hogy ne dőljünk hátra, mert akkor könnyen letérhetünk róla. Következő ellenfelünk, a paksi csapat rendkívül erős védelemmel rendelkezik, egy pillanatig sem szabad abba a hitbe ringatnunk magunkat, hogy a 6-2 után már simán mennek majd a dolgok, mert az megbosszulja magát. De ha a megfelelő szinten tartjuk a koncentrációnkat a meccs alatt, akkor elhozhatjuk a három pontot. (fradi.hu)

Diósgyőri VTK–Budapest Honvéd 18.00

Játékvezető: Szabó

Horváth Ferenc (DVTK): Eddig megmutattuk azt is, hogy tudunk csodálatosan futballozni és megmutattuk azt is, hogy tudunk egyes osztályzatúra. Remélem, hogy ennyire nem lesz szélsőséges a csapat a továbbiakban. Mindenki azon lesz, hogy ezt a csorbát kiköszörüljük. Bárki aláírta volna három forduló után, hogy harmadik helyen van a DVTK, remélem, hogy fölfelé indulunk el. (dvtk.eu)

Marco Rossi (Honvéd): Minden meccsen az a célunk, hogy nyerjünk. Tudjuk, hogy ez nagyon nehéz lesz, mert Diósgyőrben nem egyszerű nyerni. Tavaly mégis sikerült egyszer, bízom benne, hogy most is sikerül megismételnünk azt az eredményt. (honvedfc.hu)

Vasas FC–Újpest FC 20.30

Játékvezető: Solymosi

Michael Oenning (Vasas): Nekünk arra kell figyelnünk, hogy úgy, harcosan és győztesen folytassuk bajnoki szereplésünket, ahogy a Videoton ellen abbahagytuk. Hazai mérkőzés lesz, amit már nagyon várunk. Sőt, ha úgy vesszük, duplán hazai lesz, mivel az Újpest számára is annak számít egy kicsit. Izgalmas mérkőzésre számítok, de remélem sikerül megszerezni a három pontot. Arra kell ügyelnünk és az a legfontosabb, hogy száz százalékos koncentrációval kezdjük a mérkőzést (ahogy eddig az összes többit is). Semmi másra nem hagyatkozhatunk, csakis az erősségeinkre kell fókuszálnunk: a csapatszellemre, a tettrekészségünkre és arra, hogy mi akarjuk szervezni a játékot. Ha így cselekszünk, akkor nem maradhat el az újabb siker. (vasasfc.hu)

A vasárnapi program:

Mezőkövesd-Zsóry FC–Debreceni VSC 18.00

Gyirmót FC–Videoton FC 18.00

MTK Budapest–Szombathelyi-Swietelsky Haladás 18.00

https://nb1.blogstar.hu/./pages/nb1/contents/blog/29252/pics/lead_800x600.jpg
Diósgyőr,Ferencváros,Honvéd,Paks,Újpest,Vasas
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?