Már senki sem tökéletes – videó

Paks–Ferencváros 0–0

Csertői Aurél: Bár összességében az eddig lejátszott meccseink egyikével sem, így a Ferencváros ellenivel sem vagyok elégedett, azért a Fradival ikszelni nem egy rossz eredmény. A Fradi egy nagyon erős csapat, és mégis jól tudtunk játszani ellenük. Mindkét csapatnak voltak lehetőségei a gólszerzésre, egy igazán élvezhető jó meccset játszottunk. ugyanakkor mindig arról beszélünk, hogy jól játszunk, csak közben nem nyerünk. Ezen most már változtatnunk kell! Valami hiányzik ahhoz, hogy egy Videotont, vagy egy Ferencvárost meg tudjunk verni. De nem vagyunk elkeseredve, mert a mutatott játékunk alapján ennek a győzelemnek hamarosan el kell jönnie. (paksifc.hu)

Thomas Doll: Ezzel a mérkőzéssel senki sem lehetett elégedett. Nem volt jó meccs, az akciók hektikusak voltak, nem tudtuk azt a jó teljesítményt nyújtani, amit az előző héten. Lehet, hogy ha Djuricin helyzete bemegy, akkor máshogy néz ki a találkozó. A Paks jól védekezett, mi pedig túl keveset mozogtunk a támadások során, nem voltunk elég gyorsak, így nem volt elég a szabad terület sem. Mindenért keményen kell megdolgozni, nem szabad hátradőlni senkinek sem. Gyakran előfordul, hogy egy csapat elveszít egy ilyen találkozót, most egy ponttal kell hazamennünk. (fradi.hu)

Diósgyőr–Honvéd 0–3 (0–2) G: Eppel (11-esből, 3.), Eppel (11-esből, 45.), Koszta (90.)

Horváth Ferenc: Nagyon nehezen indult a mérkőzés, rögtön a 3. percben vezetett az ellenfél. Mind a két, első félidőben kapott gólt nagy egyéni hiba előzte meg, ezt még nem bírjuk el. Az első félidei játékunk egyébként nem volt rossz, gyorsak voltunk, odaértünk a kapu elé, a második gól azonban komoly bajba sodort mind az eredmény miatt, mind lélektanilag. A második félidőben nem tudtunk úgy játszani, mint az elsőben, nem volt bennünk átütőerő, a Honvéd megérdemelten nyerte meg a mérkőzést. Hozzá kell tennem, ha követni szeretném az MLSZ külföldiekkel és fiatalokkal kapcsolatos ajánlásait, akkor nagyon nehezen tudok belenyúlni a mérkőzésbe. Ma a három külföldi volt a legjobb a csapatban, de közülük kettőt le kellett hozni annak érdekében, hogy változtatni tudjak, hiszen a kispadon is külföldiek ültek. (dvtk.eu)

Marco Rossi: A mérkőzést megérdemelten nyertük meg akár ezzel a különbséggel is. Természetesen szerencsénk volt, hogy már a mérkőzés elején büntető kaptunk, és meg tudtuk szerezni a vezetést. Alapvetően jó mérkőzést játszottunk sok lehetőséggel, ellenfelünknek sokkal kevesebb helyzete volt, mint nekünk. Szeretném megköszönni, és egyúttal gratulálni a Honvéd szurkolóinak, hogy ma is elkisérték a csapatot, és mindig támogatnak minket. Ugyanakkor szeretnék gratulálni a miskolci közönségnek is, mert mindig olyan közeget teremtenek a Diósgyőri Stadionban, ahol azt érezzzük, futballmérkőzésre érkeztünk. Ma is végig biztatták a csapatukat, végig énekeltek, ilyennek kell lenni egy labdarúgó mérkőzésnek. Az FTC és a DVTK stadionjában szoktuk azt érezni, hogy valódi futballmérkőzésen vagyunk. (dvtk.eu)

Vasas–Újpest 0–1 (0–0) G: Bardhi (85.)

https://nb1.blogstar.hu/./pages/nb1/contents/blog/29272/pics/lead_800x600.jpg
Diósgyőr,Ferencváros,Honvéd,Paks,Újpest,Vasas
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?