Pofon a Ferencvárosnak (videó)

Ferencváros–Vasas 1–2 G: Trinks (45+1.), illetve Vaskó (28.), Pavlov (90.)

Debreceni VSC–MTK 1–1 G: Castillion (75.), illetve Vogyicska (35.)

Leonel Pontes (DVSC): - Az első közös meccsünk volt, természetesen mindenki szeretett volna győzni. Az első félórában több lehetőségünk is volt a gólszerzésre, egy hiba után azonban labdát szerzett az MTK, és a kontra végén gólt szerzett. A döntetlenért harcoltunk, majd amikor sikerült betalálnunk, akkor a győzelemért hajtottunk. Még csak három közös edzésen vagyunk, a későbbiekben sokkal reálisabb képet lehet kapni a csapatról. (dvsc.hu)

Teodoru Vaszilisz (MTK): – Fegyelmezetten játszottunk, jól zártuk a széleket, a DVSC-nek nem volt helyzete. Tudtuk, hogy veszélyes beadásai vannak ellenfelünknek, de ezt megakadályoztuk. Fontos volt, hogy végre megszereztük az első találatunkat. Nyugodtan mentünk szünetre, mindent megbeszéltük, majd a második félidőben egy szabadrúgásból kaptunk egy olyan gólt, amire felkészültünk. A meccs előtt lehet, hogy aláírtam volna a döntetlent, de utólag van hiányérzetem. (dvsc.hu)

Videoton–Mezőkövesd 2–0 G: Pátkai (9.), Lazovic (13.) 

Henning Berg (Videoton): – Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, szép támadásokat vezettünk, kombinatív játékot tudtunk bemutatni és lőttünk két gólt. A második játékrészben nem tudtunk ugyanilyen szinten játszani, de a védekezés rendben volt és úgy gondolom, hogy egy elmaradt büntetővel meglett volna a harmadik találat is. Összességében azért elégedett vagyok a győzelemmel és az első félidőben mutatott játékkal is. Volt néhány remek egyéni teljesítmény is ma este. Juhász Roland dominált a középpályán, fontos volt nekünk a játéka, Danko Lazovics minőségi játékot mutatott az első negyvenöt percben, Loic Nego pedig támadásban nyújtott jó teljesítményt. A többi magyar csapathoz képest sok mérkőzésen vagyunk túl, ezt valamennyire lehet érezni. Jövő héten még vár ránk fontos meccs, utána jön egy háromhetes bajnoki szünet, lesz időnk feltöltődni és készülni a szezon hátralévő részére. De természetesen készen állunk a jövő heti bajnokikra is, úgy érzem, hogy jó formában vagyunk, szeretnénk ugyanígy tovább folytatni. (vidi.hu)

Pintér Attila (Mezőkövesd): – Először is gratulálni szeretnék minden olimpikonnak, aki Magyarországért küzd Rióban. Felkészülten jöttünk ide, de arra nem számítottam, hogy ilyen gólokat kapunk. Szöglet után luftot rúgunk, aztán nem megyünk az emberrel, majd duplán lekényszerítőznek a második gólnál... Mondhatom talán, hogy öt-hat perc alatt kivégeztük magunkat. Utána kezdtünk el bátrabban futballozni. Az utolsó passzaink viszont pontatlanok voltak, ha pontosabbak vagyunk a végjátékban, akkor több esélyünk lett volna a gólszerzésre. A második félidőben megmutatta a csapat, hogy van tartása, helyenként jól játszottunk, de a Vidi sokkal erősebb kerettel rendelkezik jelen pillanatban. Mi azon vagyunk, hogy minél erősebbek vagyunk, hogy elérjük a céljainkat és bennmaradjunk. Köszönöm szurkolóinknak, hogy ennyien eljöttek és biztattak minket ma este. (vidi.hu)

Újpest–Gyirmót 3–1 G: Bardhi (66., 73.), Balázs B. (69.), illetve Máté J. (4.)

Nebojsa Vignjevic (Újpest): – Nagyon nehéz találkozón vagyunk túl, amelyet mi magunk tettünk azzá. Az első 45 percben nem sikerült egységes csapatként küzdenünk, hiányzott az akaraterő és a motiváció a fiúkból. A második játékrészre összeszedtük magunkat, és megmutattuk, hogy mire vagyunk képesek akkor, ha mindenki kiadja magából a maximumot. Ezt a fajta hozzáállást szeretném állandósítani a fejekben, és akkor tovább menetelhetünk a bajnokságban.

Urbányi István (Gyirmót): Jó meccset játszottunk, az első félidőben egy–null után, ha egy kis rutinból, vagy elszántságból több van, akkor jöhetett volna a második gól. Ebből is van még mit tanulnunk. A második félidőben az volt a tervem, hogy beküldöm Gyurjánt, hogy kicsit rángassa meg az ellenfelet, de sajnos előtte történt Filkor Attila sérülése és ezt követően jött az a tíz perc, amikor sokat hibáztunk védekezésbe. Filkor sérülésével kapcsolatban csak annyit, hogy a játékvezető azt mondta mit tehettem volna ebben a helyzetben, már elindult a játék. Szerintem meg nem az indult el, hanem Attilánakn indult el a vér, nemcsak az orrából, hanem mindenhonnan. A lap szóba sem került, mert azt mondta a játékvezető, hogy az ellenfél nem fegyverként használta a kezét. Valószínűleg eltört az orra, azt mondta a játékos, hogy lekönyökölték. Nyilván nem ezért kaptuk a gólokat, hanem helyezkedési hibákból. Sajnos a fiatalok belehibáznak, az idősebbeknek nem szabad. Az utolsó 20 percben is volt bennünk energia és tartás, de az Újpest nagyon intenzív volt a találkozó ezen periódusában. Egy ki-ki meccs volt és ebben még nem vagyunk jók. 

Haladás–Diósgyőr 3–1 G: Williams (4.), Németh (21.), Rácz (43.), illetve Lipták (75.)

Bp. Honvéd–Paks 3–1 G: Eppel (67., 77., mindkettőt 11-esből), Vasiljevic (78.), illetve Hahn (16.)

Marco Rossi (Bp. Honvéd): – A Paks ellen mindig nehéz játszani.Ha meg kellene fogalmaznom kb. 95 százalékkal vagyok elégedett a játékkal.Örülünk a nagy százalénkban a jó játéknak,örülünk a nagy győzelemnek. Jó úton vagyunk, meccsre-meccsre, hogy jobb teljesítményt nyújtunk. Az lenne a legjobb,ha jobban bele tudnék nyúlni a mérkőzésekbe és nem mindig ugyanazokkal tudnék variálni. (honvedfc.hu)

Cserőti Aurél (Paks): – Az első félidő után óriási csalódás, hogy vesztettünk. Már akkor el kellett volna döntenünk a mérkőzést, hiszen több lehetőségünk is volt, ezzel nem tudtunk élni.Erővel bedaráltak bennünket. Nem akarunk összeesküvés elméleteket gyártani, de mostanában a kétes szituációk megítélésénél soha nem ítélnek a mi javunkra. Nem magamat féltem, hanem a csapatot és Paks városát. Igyekszünk még jobban játszani, hogy ezt is el tudjuk viselni. Ezt a tendenciát már tavasszal is megfigyelhettem. Ami pedig az új szabályokat illeti, úgy látszik azok sem vonatkoznak ránk. (honvedfc.hu)

 

https://nb1.blogstar.hu/./pages/nb1/contents/blog/29433/pics/lead_800x600.jpg
Debrecen,Diósgyőr,Ferencváros,Gyirmót FC,Haladás,Honvéd,Mezőkövesd,MTK,Paks,Újpest,Vasas,Videoton
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?