Valami baj van a Ferencvárosnál, Debrecenben és Pakson (videó)

Ferencváros–Mezőkövesd 2–2 G: Djuricin 10., Nagy D. 83., ill. Hudák 63., Bacelic-Grgic 79.

Thomas Doll (FTC): – Ha valakinek annyi helyzete van, mint nekünk, és nem használja ki azokat, az nem érdemli meg, hogy három pontot szerezzen. Régóta vagyok edző, sok találkozón vettem részt, számomra ez újdonság, hogy így is el lehet veszíteni pontokat. Jól játszottunk, rengeteg helyzetünk volt, de más mentalitást kell mutatnunk a kapu előtt. Ez a feladat vár ránk a következő hetekben. Néha el lehetett volna képzelni, hogy már 6-0-ra vezethetnénk, aztán pedig azt látom, hogy 2-1 az ellenfélnek, és rendkívül furcsa. Arra kell vigyázni, hogy ne haljunk bele a szép futballba. A Gyirmót ellen is sokat birtokoltuk a labdát, de nem sikerült hamar eldönteni a mérkőzést. Ez nagyon zavaró, mert a játékosok sokat dolgoznak a pályán. Utálok így pontokat veszíteni. A háromhetes szünetben kitalálom, hogy mi az oka ennek, és mindenkinek meg kell kérdeznie magától, hogy 100 százalékot ad-e. Nagyon könnyelműen kezeljük a rögzített szituációkat – elöl és hátul egyaránt -, de nem engedem meg, hogy egy egész szezont így játsszunk végig. (fradi.hu)

Pintér Attila (Mezőkövesd): A Fradi pályán egy feljutó csapat ellen pontot szerezni óriási dolog. Szeretném megköszöni a szurkolóinknak és a játékosaimnak a kitartást és az akaratot. A cseréknek köszönhetően stabilabbak tudtunk lenni és jobb lett az előre játékunk is. Reálisan kell nézni a dolgokat, nincs hiányérzetem. Nagyon örülök az egy pontnak amit szereztünk. (mezokovesdzsory.hu)

Újpest–MTK 0–0

Nebojsa Vignjevic (Újpest): – Többeken is látszott az elmúlt egy hét terhelése, ezért nem olyan ritmusban ment a játék, mint ahogy azt elterveztük. A második 45 percben sikerült nagyobb nyomást helyeznünk az ellenfélre, de nem tudtuk kihasználni a helyzeteinket. Négy győzelem után nem mondhatom, hogy elégedetlen vagyok ezzel a döntetlennel, de természetesen jobb lett volna egy újabb sikerrel búcsúzni az augusztustól. (ujpestfc.hu)

Teodoru Vaszilisz (MTK): – Örülök, hogy elcsíptünk egy döntetlent egy küzdelmes mérkőzés után. A mi helyzetünkben fontos lett volna győzni, de szerintem meg kell becsülni ezt az egy pontot is. Próbáltuk a kontrajátékot erőltetni és sikerült is néhány helyzetet kialakítani, de a befejezéseink nem voltak pontosak. (mtkbudapest.hu) 

Diósgyőr–Vasas 1–1 G: Bacsa P. 34., ill. Ádám 37.

Szamosi Tamás (DVTK): – Horváth Ferenc ma nem ülhetett le a kispadra, azonban ő a vezetőedző, én nem szeretnék mélyebb elemzésbe bocsájtkozni, ez az ő feladata. Ezért csak annyit mondok, mindkét edző elégedett lehet a megszerzett egy ponttal, részünkről a játékosok hozzáállását szeretném kiemelni. Mi nagyon mélyről jöttünk, az elmúlt mérkőzések alapján nem voltunk jó passzban, azonban egy kis szerencsével meg is nyerhettük volna a mai találkozót, de lehet, hogy a kolléga ugyanezt el tudja mondani. Köszönöm a közönségünk támogatását, nélkülük sokkal nehezebb lett volna. Csak azt tudjuk ígérni, hogy ennél jobban is fogunk játszani. (dvtk.eu)

Michael Oenning (Vasas): – Azzal kezdem, hogy elégedett vagyok az eredménnyel. Az egy hét alatt lejátszott három mérkőzésnek megvolt a hatása, nem véletlen ez a sok döntetlen ebben a fordulóban. És ezt még azzal is nehezítettük, hogy hátrányba kerültünk. A második félidőben sokat probálkoztunk, nem volt meg az a szerencsénk, amire az ilyen mérkőzéseken szükség van a győzelemhez. Mindkét csapat nagy odaadással küzdött, megérdemelte az egy-egy pontot mindkét fél. Külön öröm, hogy továbbra is az élen állunk, ami azért fontos, hogy a bajnoki szünetben mindenkin mosollyal érkezzen az edzésre. (dvtk.eu)

Haladás–Paks 3–1 G: Gaál 28., Williams 68., Gévay (öngól) 72., ill. Koltai (15., 11-esből)

Mészöly Géza (Haladás):  Számítottunk rá, hogy a Paks betolja a csapatbuszt a kapuja elé, de arra is, ha lehetősége nyílik, támadni is fog. Nagyon büszke vagyok a csapatra, egy hét alatt már a harmadik meccsünket játszottuk,ez az első negyedórában érződött is. Ekkor a középpályán fölénk kerültek a paksiak, ám hamarosan rendeztük sorainkat. Nagyon örülök, hogy ezúttal is gólra gólt akartunk rúgni - ez sikerült is. Elsősorban csapategységben, mentálisan nőttünk a Paks fölé. Nincsen sértődöttek, Gaál Bálint és Rózsa Dániel akarata példaértékű, akkor mutatják meg, mire képesek, amikor kell. Örülök, hogy a fiatal Tóth Máté ezúttal is jól szállt a mérkőzésbe. (haladas.hu)

Csertői Aurél (Paks):  Nem kezdtük rosszul mérkőzést, akadtak lehetőségeink - igaz az ellenfélnek is. Az első félidőben jobbára a mi akaratunk érvényesült, a másodikban inkább a Haladásé. Sajnos a támadójátékunk nem volt elég határozott, elöl csődöt mondtunk és egyébként is agresszívabban kellett volna futballoznunk. Nem tudtunk válaszolni a szombathelyi gólokra. (haladas.hu)

Bp. Honvéd–Gyirmót 0–0

Videoton–DVSC 5–1 G: Lang 23., 57., Géresi 33., Feczesin 73., 92., ill. Ferenczi 14.

https://nb1.blogstar.hu/./pages/nb1/contents/blog/29600/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?