Átigazolási összeesküvés elméletek

Azt talán maga Botka Endre sem gondolta volna, hogy az átigazolása nagy hullámokat kelt majd. Márpedig először ugye a kispesti szurkolók égették el a mezét – a hazait és a vendég felszerelést is, biztos ami biztos –, ami mondjuk drukkerként még érthető is. Aztán meg a sajtó horkant fel azon, hogy az egyszeres válogatott labdarúgó a Honvédtól a Ferencvárosba szerződött.

Micsoda elvetemült dolog ez!

A Honvédtól a bajnoki címvédő Ferencvárosba szerződni! Eretnek!

A helyzetet csak bonyolította, hogy Botkával egy napon váltott klubot csapattársa Prosser Dániel is, aki ősszel 11 alkalommal szerepelt a piros-feketék első csapatában. No most ő fogta magát és az NB II-es Puskás Akadémiába szerződött.

Puff neki.

Egy NB I-es kiegészítő játékos, a második liga feljutásra esélyes csapatába szerződött. Volt már ilyen a történelemben és lesz is. Az ő mezét nem is égették el, neki inkább drapériával üzentek a drukkerek. (Ld. kép.)

A két labdarúgó átigazolása ráadásul a Honvédnak is jól jött, hiszen nyilván két komolyabb átutalás érkezett a klub számlájára, ami még akkor sem baj, ha mondjuk – MONDJUK! – a Bozsik-stadionban nemcsak paripa és fegyver van, hanem még pénz is. Sosem elég, hiszen egy klub működtetése eszi a pénzt.

Persze mindenki gyorsan megtalálta a felelőst: egyrészt az állami finanszírozás, másrészt pedig Orbán Viktor a hibás az egész ügyben. Mert ugye nyilván a miniszterelnök adta ki az utasítást Prosser szerződtetésére és a Honvéddal is ő maga tárgyalt Botka ügyében. Az állami finanszírozás meg: a központi büdzséből, a jólértesültek szerint, nagy kanállal szedő csapatok, az átigazolási díjakkal juttat pénzt a többi klubnak.

Imádni való konteó mindegyik.

 

 

https://nb1.blogstar.hu/./pages/nb1/contents/blog/33072/pics/lead_800x600.jpg
Ferencváros,Honvéd,Puskás Akadémia
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?