Újpest: hihetetlen, hogy hova igazolt a lilák játékosa

Kecskés István

Hogy szakmai, vagy rokoni alapon született-e a megállapodás azt egyelőre nehéz eldönteni. Egy dolog tény: a Chelsea, vagyis az angol bajnoki címvédő hivatalos honlapján bejelentette, hogy szerződtette Kylian Hazardot Újpestről. 

Kylian Hazard signs

The 22-year-old, a younger brother of Eden, is an attacking midfielder who started his professional career in his native Belgium, first with White Star Brussels and then Zulte-Waregem. He joined Ujpest in the summer of 2015 and played 42 times for them. Chelsea's development squad is next in action at home to Sunderland on Saturday 9 September.

Hogy a szerződés kiharcolásában mennyi szerepe volt Eden Hazardnak – Kylian testvére évek óta a Chelsea meghatározó labdarúgója –, az titok, ám az tény, hogy a 22 éves labdarúgó 42 újpesti mérkőzés után szeptember 9-én akár a Sunderland ellen is pályára léphet – a második csapatban…

Érdekes, hogy a transfermarkt.de oldal szerint az Újpest bukott az üzleten, mert annak idején 200 ezer euróért vette a játékost, akit most 150 ezerért adott tovább, ám ebben az esetben az oldal vélhetően téved. 

Haladás: eldőlt Mészöly Géza sorsa

Ahogy az várható volt: ma megszületett a döntés Szombathelyen Mészöly Géza vezetőedző sorsát illetően. A kedd délelőtti edzés előtt közös megegyezéssel szerződést bontott a Szombathelyi Swietelsky-Haladás a szakemberrel - írja a Haladás hivatalos honlapja.

https://nb1.blogstar.hu/./pages/nb1/contents/blog/41787/pics/lead_800x600.jpg
Chelsea,Kylian Hazard
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?