Kiemelt bejegyzések

Felcsúti idegenlégió

Felcsúti idegenlégió

2018.03.04. | Kecskés István

Nyolc légiós futott ki a pályára szombaton a Puskás Akadémia színeiben. A három magyar közül, csak az egyik nevelkedett az Akadémián. A csapat amúgy a nyolcadik helyen áll, de ez a 300 hazai nézőt nem zavarja.

Tovább
Egy stadionnyi néző volt hat meccsen

Egy stadionnyi néző volt hat meccsen

Tovább
Ilyet még nem látott: újpesti gól a kezdőkörből, óriási kapushibával – videó

Ilyet még nem látott: újpesti gól a kezdőkörből, óriási kapushibával – videó

Tovább

Kubatov Gábor és az Arsenal sikerei

2017.04.14.
Kecskés István
A Ferencváros elnöke csütörtöki sajtótájékoztatóján párhuzamot vont Arsene Wenger és Thomas Doll között, amikor arról beszélt, hogy a német szakember marad a zöld-fehérek vezetőedzője.

FTC: eltűnt 26 pont, de az edző marad

2017.04.13.
Kecskés István
Amióta Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója bejelentette a tévében, hogy Thomas Doll marad a Ferencváros vezetőedzője, a bajnoki címvédő nem nyert. Érdekes ez.

Az éllovas meccsén voltak a legkevesebben

2017.04.13.
Kecskés István
10.511 néző volt az NB I hétközi fordulójának hat meccsén. A legtöbben Pakson, a legkevesebben a Videoton gyirmóti vendégjátékán voltak.

Majdnem 16 ezer néző – összesen

2017.04.09.
Majdnem 16 ezer néző volt kíváncsi az NB I szombati mérkőzéseire – összesen. Ez egy kicsivel több, mint egy hete.

14.512 néző az NB I-es meccseken

2017.04.02.
Kecskés István
Lassan ki kell mondani, hogy az NB I eléri azt a szintet, amikor már senki sem kíváncsi rá az igazi fanatikusokon kívül.

Átigazolási összeesküvés elméletek

2017.01.11.
Azt talán maga Botka Endre sem gondolta volna, hogy az átigazolása nagy hullámokat kelt majd. Márpedig először ugye a kispesti szurkolók égették el a mezét – a hazait és a vendég felszerelést is, biztos ami biztos –, ami mondjuk drukkerként még érthető is. Aztán meg a sajtó horkant fel azon, hogy az egyszeres válogatott labdarúgó a Honvédtól a Ferencvárosba szerződött.

Hatszor 0–0 az ötmillió

2016.11.27.
Az a baj ezzel a mi NB I-es bajnokságunkkal, hogy amióta kirobbant a fogadási csalásokat felgöngyölítő ügy már az is gyanús, ami nem gyanús. Itt volt ez a tegnapi felejthető hat meccs. Semmi különleges nem történt. Nyert, aki esélyes volt, kikapott, aki gyengébbnek tűnt, döntetlent játszott az a csapat, amelyik mindig azt szokott és mégis emlékezetes marad ez a hat bajnoki.

Visszatérhetnek a fogadási csalás gyanúsítottjai

2016.10.19.
Ismét futballozhatnak, vagy dolgozhatnak edzőként azok, akiket korábban meggyanúsítottak azzal, hogy részt vettek a fogadási csalásokban. Köztük van olyan is, aki korábban beismerte, hogy csaló... Ugyanakkor az MLSZ hozott egy olyan szabályt, amelynek értelmében visszatérhetnek a pálya mellé, avagy a kispadra. Lesz olyan, aki alkalmazza őket? Szinte biztosa. Botrány...

Marakodó edzők – most Doll szólt be

2016.09.22.
Már nehéz megítélni, hogy ki szólt be először, de az biztos, hogy zavar mutatkozik a magyar labdarúgásban dolgozó edzők, vezetők között. Storck, Pintér, Hemingway és immár Thomas Doll is odaszúrt a másik félnek. Bernd Storck és az MLSZ nyilván összezárt, de furcsa, hogy szakemberek ütnek a kapitányon egyet-egyet. Egy biztos: ez nem visz előre.

Véget ért az átigazolási időszak

2016.09.01.
A DVSC alaposan átalakult, a Videoton nagy neveket szerzett meg, a Ferencváros ráment a minőségre, az Újpest lényegében a Honvédot és a Diósgyőrt erősítette meg, hiszen saját magának nem igazolhatott új játékost. A Vasas szisztematikusan igazolt, az újonc csapatoknak akadt gondja az erősítéssel.

Ezeket a cikkeket olvastad már?