Kiemelt bejegyzések

Egy stadionnyi néző volt az NB I-es meccseken

Egy stadionnyi néző volt az NB I-es meccseken

2018.09.16. | Kecskés István

Na nem egy nagyobb. Egy kisebb, na jó talán egy közepes stadiont lehetett volna megtölteni a szombati hat mérkőzés összes nézőjével.

Tovább
Életreszóló élmény, mindössze egy karnyújtásra

Életreszóló élmény, mindössze egy karnyújtásra

Tovább
Thomas Dollnak ajtót mutattak a Ferencvárosnál

Thomas Dollnak ajtót mutattak a Ferencvárosnál

Tovább

Átigazolási összeesküvés elméletek

2017.01.11.
Azt talán maga Botka Endre sem gondolta volna, hogy az átigazolása nagy hullámokat kelt majd. Márpedig először ugye a kispesti szurkolók égették el a mezét – a hazait és a vendég felszerelést is, biztos ami biztos –, ami mondjuk drukkerként még érthető is. Aztán meg a sajtó horkant fel azon, hogy az egyszeres válogatott labdarúgó a Honvédtól a Ferencvárosba szerződött.

Hatszor 0–0 az ötmillió

2016.11.27.
Az a baj ezzel a mi NB I-es bajnokságunkkal, hogy amióta kirobbant a fogadási csalásokat felgöngyölítő ügy már az is gyanús, ami nem gyanús. Itt volt ez a tegnapi felejthető hat meccs. Semmi különleges nem történt. Nyert, aki esélyes volt, kikapott, aki gyengébbnek tűnt, döntetlent játszott az a csapat, amelyik mindig azt szokott és mégis emlékezetes marad ez a hat bajnoki.

Visszatérhetnek a fogadási csalás gyanúsítottjai

2016.10.19.
Ismét futballozhatnak, vagy dolgozhatnak edzőként azok, akiket korábban meggyanúsítottak azzal, hogy részt vettek a fogadási csalásokban. Köztük van olyan is, aki korábban beismerte, hogy csaló... Ugyanakkor az MLSZ hozott egy olyan szabályt, amelynek értelmében visszatérhetnek a pálya mellé, avagy a kispadra. Lesz olyan, aki alkalmazza őket? Szinte biztosa. Botrány...

Marakodó edzők – most Doll szólt be

2016.09.22.
Már nehéz megítélni, hogy ki szólt be először, de az biztos, hogy zavar mutatkozik a magyar labdarúgásban dolgozó edzők, vezetők között. Storck, Pintér, Hemingway és immár Thomas Doll is odaszúrt a másik félnek. Bernd Storck és az MLSZ nyilván összezárt, de furcsa, hogy szakemberek ütnek a kapitányon egyet-egyet. Egy biztos: ez nem visz előre.

Véget ért az átigazolási időszak

2016.09.01.
A DVSC alaposan átalakult, a Videoton nagy neveket szerzett meg, a Ferencváros ráment a minőségre, az Újpest lényegében a Honvédot és a Diósgyőrt erősítette meg, hiszen saját magának nem igazolhatott új játékost. A Vasas szisztematikusan igazolt, az újonc csapatoknak akadt gondja az erősítéssel.

Valami baj van a Ferencvárosnál, Debrecenben és Pakson (videó)

2016.08.22.
A Ferencváros hazai környezetben nem tudta legyőzni a Mezőkövesdet, sőt a zöld-fehéreknek kellett egyenlíteniük a végén. A DVSC egy méretes pofonba szaladt bele Felcsúton, pedig vezetett, ám a vége 5–1 lett a Videotonnak. Ugyancsak előnyt szerzett a Paks, a Haladás ellen, de a szombathelyiek 3–1-re nyertek.

Rangadók vasárnapja

2016.08.21.
Az állami ünnep miatt minden meccset vasárnap rendeznek az NB I-ben. Érdekes lesz az Újpest–MTK, a Diósgyőr–Vasas és a Videoton–Debrecen mérkőzés is. Ugyanakkor arra is mindig érdemes figyelni, amikor Pintér Attila ellenfélként tér vissza a Ferencváros stadionjába. A Haladás is nyiván folytatná a menetelését.

Pofon a Ferencvárosnak (videó)

2016.08.14.
Hazai pályán veszített rangadót a Ferencváros, amely szombat este a Vasas ellen szenvedett vereséget. Az Újpest és a Honvéd hátrányból fordítva nyerte meg a találkozóját. Horváth Ferenc ismét olyat mondott, amit csak kevesen vállalnak be az edzők közül. Nézzünk gólokat és edzői nyilatkozatokat az ötödik körből.

Már senki sem tökéletes – videó

2016.08.07.
Persze számszakilag nem tökéletes senki. Az eddig pontveszteség nélkül álló Ferencváros ikszelt Pakson, a Vasas meg kikapott otthon az Újpesttől. Miközben a Diósgyőr kapott egy sima hármast hazai pályán a Honvédtól. A miskolciak edzője, Horváth Ferenc nem is olyan burkolt üzenetet küldött az MLSZ-nek.

NB I: folytatódik a Ferencváros és a Vasas menetelése?

2016.08.06.
A hibátlan mérleggel rendelkező Ferencváros Pakson, az ugyankcsak makulátlanul szerepelő Vasas hazai pályán az Újpest ellen folytatja a szereplését a negyedik fordulóban. A Vasas mérkőzését az teszi érdekessé, hogy lényegében mindkét csapat hazai pályán szerepel. A Diósgyőr a Honvéd ellen feledtetheti a múlt heti kisiklását.

Ezeket a cikkeket olvastad már?